Nog 1 nachtje!
Door: jireel
Blijf op de hoogte en volg Jireël
04 Januari 2012 | Nederland, Goes
BAM!
Morgen om kwart voor vijf laat ik Nederland voor vijf maanden achter me. Nu nog liggend in mn bedje in het winderige Goes, met een warme douche in het vooruitzicht en een royaal ontbijt. En morgen? En overmorgen, en...? Op deze blog kunnen jullie lezen hoe het mij vergaat!
Ik ga eerst twee maanden vrijwilligerswerk doen op een voetbalschool in Kameroen. Hier is te lezen wat ik precies ga doen:
Vervolgens vlieg ik op 1 maart naar Bangkok om drie maanden te gaan backpacken in Azië.
De backpack staat zo goed als ingepakt klaar, evenals een donders grote tas met 26 voetbalshirts, 4 trainingspakken, 4 paar voetbalschoenen en een handvol sportsokken. Thanks aan diegene die hebben gedoneerd, met speciale dank aan Bjorn Quartel. Mocht RBC Roosendaal een doorstart willen maken in Kameroen dan is de kledij voorhanden.
Jullie horen van me!
Jir
Jullie horen van me!
Jir
04 Januari 2012 - 11:57
Remus:
Wat Etoo zijn verantwoordelijkheid laat schieten geef jij het goede voorbeeld, super! Ben heel benieuwd naar je avonturen! Geniet ervan! -
04 Januari 2012 - 12:22
Mariek:
Top Jirrie! Maak er een mooie tijd van!! I'll follow youuu! x -
04 Januari 2012 - 16:52
Mama:
Super Jir dat je gaat!
Maar we gaan je wel missen.
Vanavond nog even lekker van je genieten!
Slaap lekker nog je laatst nachtje op je eigen kamer! -
04 Januari 2012 - 18:51
Eli:
mooi werk Jir. ga je volgen! -
05 Januari 2012 - 09:00
Monique Huijser:
He Jir,
Wat leuk om te lezen dat je de wereld gaat verkennen! Ik ga je volgen!
Veel succes daar! -
05 Januari 2012 - 18:47
Boukje:
Jir,
Veel plezier en succes! Ik blijf je volgen
leuk! -
06 Januari 2012 - 11:22
Jorijn En Oma:
Even om te testen! -
07 Januari 2012 - 07:18
Martine:
Heee!! Ik ben zoo benieuwd hoe het je vergaat! Hoop dat je een goede reis hebt gehad en inmiddels bent gearriveerd in Kameroen? Ik zal proberen je een beetje te volgen vanuit Oeganda.
Hele fijne tijd en geniet ervan!!